Akasztják a hóhért - cikksorozat

   Eddig sem valószínű, hogy népszerű voltam, de ezek után biztosan nem leszek az :)
  Kedves Olvasóm! Bocsásd meg, hogy ennyire kukacoskodó vagyok, de feltétlenül muszáj írnom erről a témáról! Cikksorozat megírását tervezem, amelyben a különböző kritikaíró oldalakat veszem górcső alá. Sokat megnéztem, és nem hagy nyugodni a gondolat, hogy leírjam az észrevételeimet. Kezdem kicsit kívülállónak érezni magam a blogtársadalomban... Tényleg elkerülhetetlen, hogy mindenbe belekössek? Igen, sajnos elkerülhetetlen! Gondolkodtam azon is, hogy nem írok ilyen jellegű cikkeket, de szerintem a blog pont erre való! Weblog (web+log), vagyis internetes napló, ahova leírhatom a gondolataimat. Ha van olyan elvetemült a világon, aki elolvassa, azt gondolom érdekli, egészségére! Akit nem érdekel, az meg ne olvassa!
   Az a kérdés is felmerült bennem, miért van az, hogy én csak írom, írom a kritikákat, de jómagam nem kérek senkitől? A válasz egészen egyszerű: magamnak írok, azért, mert jól esik a lelkemnek. Az, hogy ez kinek tetszik, kinek nem, sajnos egyáltalán nem érdekel. Aki viszont kéri a kritikát, azt érdekli. Ha így van, akkor érdekelje a negatív kritika is, hiszen abból tud tanulni, okulni, épülni.
   A cikksorozat első része még nem az "akasztottakról" fog szólni, hanem magáról a kritikáról, a jelenségről amelyet kivált a bírált emberekből. Na, azután már jöhet a feketeleves!

Előre is jó szórakozást kívánok:
Emily

Megjegyzések