3+1 film, amelyet szeretnék megnézni 2017-ben

Szeretek moziba járni, de otthon is szívesen nézek filmet. Vannak kedvenc színészeim és színésznőim, akiknek csak a személye miatt is leülök a tévé elé, vagy beülök a moziba.
Íme 3+1 film, ami felkeltette az érdeklődésemet.

#1
A Nagy Fal

A Nagy Fal (12E)
Eredeti cím: The Great Wall

A történelem órák egyik izgalmas részét képezhette a kínai Nagy Fal és annak története. Az akkor tanultak szerint védővonalként húzták fel a szóbeszéd szerint Holdról is látható, végtelen hosszúnak tűnő építményt. Ezt Zhang Yimou filmje sem cáfolja. A fal valóban azért készülhetett el, hogy megállítsa a támadásokat. A filmben azonban nem a vad hunok vagy valamelyik hasonló habitusú nép jelenti a veszélyt, hanem fantasy-be illő, rémséges szörnyek.

A fal azonban önmagában nem elég. Egy elit osztagra is szükség van, a legjobb katonákkal teletűzdelve, hogy biztos legyen a győzelem. A tét pedig nem kicsi.
#2
Szólít a szörny

Szólít a szörny (12E)
Eredeti cím: A Monster Calls

Connor (Lewis MacDougall) rákos édesanyjával (Felicity Jones) éli mindennapjait, többségében a rettegés és a félelem tölti ki mind a 24 óráját. Ébren is így van ez, ha pedig elalszik szörnyű rémálmok gyötrik. Egy nap azonban találkozik egy szörnnyel (Liam Neeson), aki három történetet mesél el hősünknek. A negyediket pedig magától Connortól várja, akinek ki kell mondania az igazságot, ki kell mernie mondani, hogy legyen vége a szenvedésnek, az elhallgatásnak, a félig kimondott mondatoknak.
#3
A galaxis őrzői 2.

A galaxis őrzői 2. (BA)
Eredeti cím: Guardians of the Galaxy Vol. 2.Peter Quill (Chris Pratt) és újdonsült csapata ismét egy izgalmas kalandba vág. Star-Lord barátaival indul útnak, Gamorával (Zoe Saldana), az izgága mosómedvével (Bradley Cooper), az átalakult Groottal (Vin Diesel) na és nem utolsó sorban Drax-szel (Dave Bautista).


A kis csapat ez alkalommal Peter vérszerinti apját szeretné felkutatni, hogy kiderítsék, honnan is származik ő valójában. Természetesen ez alkalommal az Awesome Mix második része is felcsendül majd a kalandozás során. Ráadásul régi ismerősök is visszatérnek. Úgy mint Yondu (Michael Rooker), aki fontos információkkal szolgál majd Star-Lord apjáról.

#+1
Valerian és az ezer bolygó városa

Valerian és az ezer bolygó városa (12E)
Eredeti cím: Valerian and the City of a Thousand Planets

Valerian (Dane DeHaan) és Laureline (Cara Delevingne) fiatal ügynökök, akik a kormánynak dolgoznak. Általában különleges feladatokkal bízzák meg őket, bolygóközi küldetésekkel. Legújabb feladatok egy messzi és igazán izgalmas helyre, Alpha városába vezet. A galaxis egyik legszínesebb helyéről van szó, ahol rengeteg helyről érkezett fajok élnek együtt, ám Alpha-ban sem fenékig tejfel az élet.Remélem nem fogok csalódni! 😁

Még több premier itt!

Megjegyzések