Júniusi favoritok

Júniusban több mindent is sikerült beszereznem, köszönhetően főleg annak, hogy az egyik nagy megszűnés előtt álló áruház kiszórta a termékeit, 40%, később pedig már 70%-os leárazással.
Szeretem a szoknyákat és ruhákat, főleg nyáron, ezért le is csaptam ezekre a nyári darabokra. Az első modellből rögtön kétféle színűt vásároltam.
Ezt Pécsen vettem az Árkádban, nem került 1000 Ft-ba sem.


Természetesen az eBay sem maradhatott el ebben a hónapban sem.
Az egyik legjobb nyári játék a vízibomba, ami nálunk (kis túlzással) kelendőbb, mint a levegővétel. Nincs az a mennyiség, amit a kisfiam ne tudna eldobálni, így aktív támogatói vagyunk a kínai gazdaságnak.Imádom a nyarat, és azt is, ha ilyenkor a ház szinte eggyé válik az udvarral. Ezért is szeretem, ha nyitva van a terasz ajtaja (természetesen nem 35 fokban). Főleg a gyermekeim miatt, de magamért is rendeltem ezt a cuki szúnyoghálót.

Esténként iszom teát a jobb alvás érdekében. Ezt a teakeveréket magam készítem (link). Mivel macerássá vált, hogy először áztatom, lefedem, utána másik pohárba átszűröm, vettem hozzá (szintén eBay) teafiltereket, amelyekbe beletöltöm, és simán áztathatom. Mínusz egy bögre és egy szűrő a mosogatáskor. Ehhez a filterhez rendeltem ezeket a kis cédulákat, hogy ne csak a zsinór lógjon...
Aztán persze rájöttem, hogy csomó más dologra is használhatom. Például a kézzel készített ékszereimre, kézműves dolgaimra is feltehetem őket.Nektek is sikerült néhány jó dolgot zsákmányolni a nyár elején?


Megjegyzések