Ezért várom a postást augusztusban!

Mikor tudom, hogy aktuális a kis csomagocskák érkezése Kínából, már nagyon várom a postást!
Legutóbb ezeket a klassz dolgokat és gyönyörűségeket sikerült megrendelnem.
Az első három képen olyan dolgok vannak, amelyek a fotózáshoz, videózáshoz kellenek. Mivel nagyon szeretem ezeket a dolgokat művelni, úgy gondoltam, hogy ezzel a mini fotóstúdióval, a fekete-fehér háttérrel, és a klassz, polip lábú kameratartóval javíthatok majd a felvételeim minőségén.


A következő képeken kozmetikai dolgokat láthattok. Először is egy ecsetkészlet, ha már szeretném ezt is megtanulni :) A nyaralásunk alkalmával névnapomra kaptam egy henna tetoválást a kézfejemre. Mi tagadás, rettenetesen megtetszett. Természetesen már megrendeltem hozzá a sablont, és több színű festéket is.
A konyhánkban, a tűzhely mellett van egy darab fehér fal, amely amellett, hogy unalmas, nagyon koszolódik is. Nem szép látvány. Ezért rendeltem a falra ezt a lemosható fali matricát.

Következhetnek az ékszerek! Sokan tudják rólam, hogy imádom a török történelmi sorozatokat, természetesen a Szulejmán és a Köszem filmekről van szó. Egyszerűen elvarázsol ez a világ. Imádom a ruháikat, az ékszereiket! Ha tehetném, így járnék dolgozni is. Ezt nem tehetem meg, így ki kell egyeznem azokkal az ékszerekkel, ruhákkal és kiegészítőkkel, amelyek némileg felidézik ezt a hangulatot. Így esett a választásom erre a két karkötőre, és a két gyűrűkészletre. Az egyikben öt, a másikban tíz gyűrű található. Csak azért, hogy biztosan jusson minden ujjamra :)

Mivel elmondhatom magamról, hogy írószer és irodaszer mániás vagyok, muszáj időnként valami papírárut, vagy írószerszámot is beszereznem. Azonban ezek a dolgok eBay-en nem feltétlenül olcsót, ezért általában itthon vásárolom meg őket. Több polc van fenntartva a dolgozószobámban az üres füzeteknek, mappáknak, irodai eszközöknek. Most ezt a tennivalós post-itet (a post-iteket is imádom!) és ezt a tűfilcet választottam.


Neked tetszik valamelyik termék?
Esetleg rábukkantál hasonlóra? Jobbra?
Írd le megjegyzésben, hadd tudjuk meg mi is!Megjegyzések