Emily

Szia!

Emília vagyok, kortalan :) Egy kisvárosban élek a férjemmel és két kicsi gyermekemmel. Örök gyereknek tartom magam, emellett felelősségtudó, de álmodozó felnőttnek. A blog és könyv írása mellett számtalan hobbim (kézműveskedés, varrás, kertészkedés és még sorolhatnám) van, melyekkel szívesen töltöm (töltöttem), illetve tölteném a szabadidőmet. Mióta gyermekeim vannak, nem sok akad belőle. Ezt nem feltétlenül bánom, hiszen imádom a kisfiamat, és a még kisebb kislánykámat.
Nem szeretném magam bloggerként vagy íróként címkézni, hiszen korántsem űzöm eme tevékenységeket olyan szinten, hogy ezek a titulusok megillessenek. Mindenesetre csinálom, mert szeretem. Ez az én aktív kikapcsolódásom, és talán a legkevesebb lemondással jár.
Képet azért nem tettem fel magamról, mert még nem készült olyan, amit szívesen nyilvánosságra hoznék. A készülő könyvem hátoldalára azonban szeretnék egyet, így biztosan fogok csináltatni profi fotókat.

A blogról

Sokféle módon, sokmindent kipróbáltam már, és egyelőre ez a végeredmény. Arra jutottam, hogy a kevesebb néha több. Jelenleg ezen az oldalon munkálkodom. Ide teszek fel mindent, ami csak megmozgat, vagy úgy gondolom, érdemes megtartani. Mondhatjuk úgy is, hogy ide gyűjtögetem azokat a dolgokat, amlyek tetszenek.

Elérhetőségeim

emilyhpithon@gmail.com
www.facebook.com/EmilyBlogja
www.twitter.com/emily_h_pithon
www.instagram.com/emilyblogja
www.plus.google.com/+EmilyHPithon
www.youtube.com/channel/UC6AdSLxQ5y8ddYLP9aHZtWA
www.hu.pinterest.com/eblogja/Megjegyzések